Nieuwe CEO JET Group

In het kader van de succesvolle ontwikkeling van de JET Group op de lange termijn, heeft er op 1 april 2017 een wijziging plaats gevonden in het management van de onderneming. Eric Pans heeft, na 10 maanden CEO a. i. te zijn geweest, zijn verantwoordelijkheden overgedragen aan Ralf Dahmer.

Ralf Dahmer (49) beschikt over vele jaren internationale commerciële ervaring in de gebouwtechniek en heeft general management rollen vervuld bij diverse bedrijven. In zijn nieuwe functie zal hij de succesvol geïmplementeerde strategie verder uitbouwen, de ontwikkeling van innovatieve daglicht- en ventilatieoplossingen stimuleren en de internationalisering en digitalisering van de onderneming voortzetten.

“Dankzij haar producten, diensten en werknemers biedt de JET Group zeer goede mogelijkheden voor toekomstgerichte ontwikkeling. Daarom kijk ik uit naar deze uitdagende en zeer interessante functie. Samen met het reeds bestaande managementteam ga ik me richten op verdere groei van de JET Group en uitbreiding in Europa”, benadrukt Ralf Dahmer.

Achtergrond
De JET Group met het hoofdkantoor in Hüllhorst (Oostelijk Westfalen, Duitsland) is een toonaangevende en leidende Europese leverancier van daglichtoplossingen, ventilatieproducten en rook- en warmte-afvoersystemen. De belangrijkste producten van de onderneming zijn o. a. lichtkoepels en lichtstraten, die hoofdzakelijk in industriële bouw en stedenbouw worden toegepast. In veel Europese landen worden de platte daken van kantoren en woningen in toenemende mate uitgerust met hoogwaardige daglichtproducten van JET.

JET bedient haar klanten vanuit vijf locaties in Duitsland en heeft dochterondernemingen in Polen (‘JET Grupa Polska Sp. z o. o.’), Denemarken (‘JET Domex A/S’), Noorwegen (‘JET Bramo AS’), Nederland (‘JET BIK Projecten B.V.’ en ‘JET BIK Producten B.V.’), het Verenigd Koninkrijk (‘JET COX Ltd.’, ‘Xtralite Rooflights Ltd.’), Oostenrijk (‘JET Gruppe Austria GmbH’) en Zwitserland (‘JET Tageslichttechnik AG’). De internationale JET Group heeft circa 750 werknemers en een jaaromzet van meer dan 150 miljoen euro.

2018-01-08T13:31:46+01:00 8 januari 2018|