Daglicht Meester Gilde verheldert en verlicht

Inspiratie daglichtproducten

Op deze pagina vindt u een aantal afgeronde daglichtprojecten. Heeft u zelf ook foto's van een geïnstalleerde Daglichtbuis DMG, SkyGlass of een Daglichtkoepel stuur ze dan naar info@daglichtinhuis.nl. Indien uw foto op de website wordt geplaatst ontvangt u van ons een leuke attentie in uw brievenbus. 

 

SkyGlass

Daglicht is tot op heden zelden zo verantwoord vormgegeven.Met zijn strakke vormgeving is SkyGlass een aanwinst voor ieder interieur. SkyGlass wordt geproduceerd uit hoogwaardige materialen met een uitermate duurzaam karakter. Het aluminium frame zorgt ervoor dat SkyGlass een solide product is.
Meer informatie

http://www.daglichtmeestergilde.nl/media/img/Inspiratie/SkyGlass woonkamer kl2.jpg http://www.daglichtmeestergilde.nl/media/img/Inspiratie/SkyGlass studeerkamer kl2.jpg
 

Daglichtbuis DMG

Een plafonnière met natuurlijk daglicht is een uitstekend alternatief voor donkere ruimtes waar kunstverlichting brandt. De Daglichtbuis DMG is namelijk een daglichtbuis, waarmee u natuurlijk daglicht in iedere ruimte kunt brengen. 
Meer informatie

 

 


http://www.daglichtmeestergilde.nl/media/img/Inspiratie/SkyTube Helios keuken kl 2.jpg http://www.daglichtmeestergilde.nl/media/img/Inspiratie/SkyTube Helios slaapkamer kl2.jpg
 

Daglichtkoepel

Met een lichtkoepel zult u minder vaak het licht aandoen en kunt u gebruikmaken van de warmte van de zon. Lichtkoepels zijn in veel verschillende vormen, soorten en uitvoeringen leverbaar. Onder het label vindt u de meest verkochte uitvoeringen en maten. 
Meer informatie

 

...................................................

http://www.daglichtmeestergilde.nl/media/img/Inspiratie/Daglichtkoepel zolder kl2.jpg http://www.daglichtmeestergilde.nl/media/img/Inspiratie/Daglichtkoepel hal kl2.jpg
........
 Daglichtkoepel Pro

De JET BIK Daglicht-koepel Pro is een verbetering op het gebied van daglichttoetreding via het platte dak. Omdat de koepel in een frame is ingebed, is de isolatie-waarde beter dan van een normale lichtkoepel. De toegepaste lichtkoepel bestaat uit vier schalen, de buitenste schaal is van polycarbonaat. 
Meer informatie


Overzicht winkelmand