Waarom Daglicht Meester Gilde voor ú de beste keuze is!

Het Daglicht Meester Gilde heeft als doel om een landelijk netwerk van verwerkers op te zetten dat een transparante en betrouwbare montage van daglichtproducten garandeert.

 • Vaste, scherpe prijs voor montage
  Vaste & scherpe prijzen voor zowel het daglichtproduct als de eventuele montage. Daarnaast zijn er duidelijke en heldere afspraken over de montage en de levertijden;
 • Ruim assortiment A-merken
  Het Daglicht Meester Gilde levert en monteert uitsluitend A-merk daglichtproducten uit het uitgebreide JET BIK assortiment;
 • Landelijke dekking met 17 afhaalpunten en/of installateurs
  Bestelde producten zijn af te halen bij een Daglicht Meester Gilde lid bij u in de buurt;
 • Keuze uit betalen bij afhalen of gratis verzenden
  Bestellingen worden gratis thuisbezorgd. Bestelde producten zijn (zonder vooruitbetaling) af te halen bij een Daglicht Meester Gilde lid.
 • Minimaal 5 jaar productgarantie
  Stichting Daglicht Meester geeft minimaal 5 jaar productgarantie op alle JET BIK daglichtproducten. (dit geldt niet voor accessoires);
 • A-Z service
  De Stichting Daglicht Meester Gilde staat te allen tijde in voor de kwaliteit van de installateur en de toegepaste producten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan of het nu gaat om installatie, productkwaliteit, garantie of de kundigheid en kennis van de Gildeleden.

Daglichtproducten bestellen in- en exclusief montage

Het Daglicht Meester Gilde vormt het aanspreekpunt voor consumenten die graag een daglichtproduct willen laten monteren tegen een vooraf vastgestelde, scherpe prijs. Met dit unieke concept weet u als consument precies waar u aan toe bent bij de aanschaf en montage van een daglichtproduct. Ook als u alleen op zoek bent naar een daglichtbuis, vervangingskoepel, een glaskoepel of een kunststofkoepel bent u bij het Daglicht Meester Gilde aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid aanbod van daglichtproducten en de bijbehorende accessoires.  

Waarom de Stichting Daglicht Meester Gilde is opgericht

Het is voor de gemiddelde consument niet gemakkelijk om een daglichtproduct aan te schaffen. In de meeste gevallen heeft u te maken met verschillende partijen zoals de aannemer, de dakdekker en de leverancier/fabrikant van de daglichtproducten. Verder is de keuze voor het juiste daglichtproduct niet eenvoudig, u kunt namelijk kiezen uit verschillende soorten producten die aanzienlijk verschillen qua vorm, eigenschappen en prijs. Vaak is er ook onduidelijkheid over de (montage)prijs en is het niet geheel duidelijk waar u als consument naar toe moet indien u ontevreden bent over het daglichtproduct en/of de montage.

De doelstelling van de stichting Daglicht Meester Gilde is om het voor u als consument makkelijker, transparanter en inzichtelijker te maken om een daglichtproduct aan te schaffen en te laten monteren.

Aangesloten Gildeleden

De aangesloten Daglicht Meester Gildeleden zijn geselecteerd op hun klantvriendelijkheid, beschikbaarheid, vakkundigheid en de jarenlange ervaring in het monteren van daglichtproducten. Hierdoor kan het Gilde de klanttevredenheid en de kwaliteit van het daglichtproduct garanderen. Momenteel werkt de stichting samen met 17 gildeleden met ieder een eigen verzorgingsgebied, waardoor landelijke dekking gewaarborgd is. Er is dus altijd wel een Gildelid bij u in de buurt!

Unieke karakter van het Daglicht Meester Gilde

U kunt via de website van Daglicht Meester Gilde binnen 2 minuten een offerte berekenen voor zowel het daglichtproduct en de montage. Indien u dit wenst zal een Gildelid bij u in de buurt contact met u opnemen en u desgewenst verder informeren/adviseren in uw definitieve keuze. Het gehele traject van interesse tot de daadwerkelijke plaatsing wordt begeleid en ondersteund door de stichting Daglicht Meester Gilde.